Quick Question?

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

Με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε μόνο το καλύτερο για τους πελάτες μας, έχουμε δουλέψει με πολλές επιχειρήσεις μέχρι σήμερα. Η έμπειρη ομάδα μας εγγυάται υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα και η υλοποίηση του έργου σας γίνεται πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις σας.

HR Innovate

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ο ρόλος μας σε αυτό το έργο ήταν να σχεδιάσουμε μια επαγγελματική και δυναμική ιστοσελίδα με έμφαση στην φιλοσοφία και αριστεία της εταιρείας. Πλούσια σε διαδραστικές λειτουργίες, να επιτρέπει στους υποψηφίους να δουν τις τελευταίες θέσεις εργασίας και να στείλουν το βιογραφικό τους, ενώ οι υπάλληλοι της HR Innovate να διαχειρίζονται όλα τα τμήματα της ιστοσελίδας, τους υποψήφιους, θέσεις εργασίας, άρθρα, υπηρεσίες, μηνύματα και τις εκστρατείες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είμαστε περήφανοι που επιτύχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Savegea

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΟΡΩΝ

Δουλέψαμε μαζί με το Savegea για να ετοιμάσουμε το πλάνο μας. Το αποτέλεσμα είναι μια διαδραστική ιστοσελίδα με επίκεντρο τον χρήστη, μια ισχυρή κοινότητα όπου μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, να δημιουργήσουν προφίλ, να ανταλλάξουν μηνύματα, ιδέες, εμπειρίες και φυσικά σπόρους. Χρησιμοποιήσαμε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική με όλες τις συσκευές, τηλέφωνο ή tablet. Το Savegea είναι χτισμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη με το δικό μας Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pissis LTD

Elevating your image

Στόχος μας ήταν η ολοκληρωτική ανακατασκευή της υπάρχουσας ιστοσελίδας τόσο οργανωτικά, λειτουργικά αλλά και με μια πιο ελκυστική εμφάνιση. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την εξοικείωση του καταναλωτή εντός της νέας εμφάνισης, κρατήσαμε τον χρωματικό συνδυασμό από τον αρχικό ιστότοπο. Επιπρόσθετα, προχωρήσαμε στη κατασκευή διαχειριστικής εφαρμογής, όπου ο διαχειριστής μπορεί να προσθέσει projects και να επεξεργαστεί τα μέρη της ιστοσελίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AUTO MARIN

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Έχουμε τεράστιο πάθος για το διαδίκτυο, έχουμε όμως και με τα αυτοκίνητα. Δυστυχώς, οι ιστοσελίδες του συγκεκριμένου κλάδου είναι συνήθως μεταξύ των πιο μη επιμελημένων, με το όλο look τους να θυμίζει τη δεκαετία του '90.Με την εφαρμογή της στρατηγικής μας, αυξήσαμε την επισκεψιμότητα, τους πελάτες και κυριαρχούμε στις αναζητήσεις με λέξεις-κλειδιά (keywords) όπως τα "αγορά μεταχειρισμένου αυτοκίνητου" και "αυτοκίνητα προς πώληση".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Brainshot Clothing, Athens

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΟΔΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟ.

Το Brainshot είναι μια ομάδα από fashion designers με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί για το στήσιμο της ιστοσελίδας τους και της όλης παρουσίας τους στα social media. Λαμβάνοντας υπόψη το στυλ των κομματιών που δημιουργούν, έπρεπε η ομάδα μας να δώσει μεγάλη έμφαση στην αισθητική πλευρά της ιστοσελίδας, έτσι ώστε να αγκαλιάζει τα ρούχα και κομμάτια τους. Αφού ολοκληρώθηκε η κατασκευή, σχεδιάσαμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram, έτσι ώστε να χτίσουμε ένα δυνατό brand το οποίο θα έχει ανοικτή επικοινωνία με τους πελάτες του. Ευχαριστούμε Brainshot!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ERRSI

ΜΙΑ ECOMMERCE ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!

To online κατάστημα Errsi, είναι ειδικό στις πωλήσεις αυθεντικών και διάσημων προϊόντων ομορφιάς και καλλυντικών. Γι' αυτό, μια τέτοια ιστοσελίδα πρέπει να έχει τέλειο παρουσιαστικό, αλλιώς κινδυνεύει να χάσει πελάτες. Αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός μας, μια όμορφη, απλή και μοντέρνα ιστοσελίδα η οποία θα αναδεικνύει τα προϊόντα, εύκολη στο ψάξιμο και ένα ευχάριστο περιβάλλον που ναι να εμπνέει εμπιστοσύνη στο να πραγματοποιήσει ο επισκέπτης τις αγορές του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Grepreneur

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΣΗ!

Το Grepreneur είναι μια πλατφόρμα δικτύωσης των επιχειρηματιών και των επιχειρήσεων με στόχο τη δημιουργία προσβάσιμης γνώσης, εκπαιδευτικών πόρων και για την ενίσχυση της παρουσίας ταλαντούχων νέων. Για να επιτευχθεί το έργο, έχουμε δημιουργήσει ένα απλό αλλά με πολύ εξελιγμένα εργαλεία σύστημα για την δημοσίευση και τον έλεγχο του περιεχομένου που αναρτάται από τις εταιρείες και τα μέλη της. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό εργαλείων που προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, έτσι ώστε να πληροί τις απαιτήσεις του πελάτη: μια δημιουργική κοινότητα που να είναι μέρος μιας συνεχώς εξελισσόμενης επιχειρηματικής κουλτούρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Veltilog

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ!

Το Veltilog στοχεύει στην απλοποίηση και παράλληλα στη βελτιστοποίηση των μεταφορών τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ιδιώτες. Αυτός και αν είναι στόχος! Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τα δημογραφικά στοιχεία του εν λόγω κλάδου, δημιουργήσαμε μια πραγματικά εύκολη και έξυπνη μηχανή αναζήτησης όλων των διαθέσιμων μεταφορέων. Ενσωματώσαμε όλες τις τελευταίες σχεδιαστικές και τεχνολογικές τάσεις, διασφαλίζοντας ότι το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στην ευκολία πλοήγησης του χρήστη όπως είχε ζητηθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Mplogk.com

Διαδραστική πύλη δημοσιεύσεων και ειδήσεων η οποία βελτίωσε τη συνεργασία μεταξύ της κοινότητας των bloggers. Χτίστηκε το 2009και είναι εν μέρει ανοικτό για το κοινό.

GPT Consulting

Το ενδιαφέρον στις αιτήσεις αυξήθηκε τους τελευταίους μήνες χάρη στον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας, τη συνεχή υποστήριξη, του branding και της στρατηγικής στα social media.

Grecian Consulting

Συνεργαζόμαστε με τη θυγατρική μας εταιρεία για να συζητήσουμε χρήσιμα στοιχεία για την επερχόμενη διαδικτυακή στρατηγική που θα ακολουθηθεί.

Ktima Elaiokipoi

Ένας ειδυλλιακός χώρος υψηλής αισθητικής με μοναδικό αρμονικό χαρακτήρα, που προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για εκδηλώσεις, πάρτι, βαφτίσεις και γάμους.

Convertious

Καινοτόμα διαδικτυακή εφαρμογή που βοηθά τα στελέχη μάρκετινγκ να κατανοήσουν το κοινό τους και να παίρνουν καλύτερες διοικητικές αποφάσεις.

Economides Printing Solutions

Εταιρική ιστοσελίδα με ποικιλία εξοπλισμού εκτύπωσης, επεξεργασίας και διαχείρισης εγγράφων, που χαίρει εμπιστοσύνης από επαγγελματίες.

Athens Out

Πλατφόρμα με όλα τα hot spots της νυχτερινής ζωής της Αθήνας, ενημερωμένη και γεμάτη από πληροφορίες, με ένα ασφαλές και εύκολο στη χρήση σύστημα κρατήσεων.

Green Stores

Ένα e-shop που προσφέρει μια τεράστια γκάμα LED προϊόντων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μέσω της ασφαλούς φόρμας παραγγελίας.