Quick Question?

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ;

Frequently Asked Questions

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ONLINE MARKETING ΚΑΙ GOOGLE ADWORDS
Αρχίσαμε τις δραστηριότητές μας το 2005, με άτομα που έχουν ισχυρή και επιτυχημένη σταδιοδρομία στην κατασκευή ιστοσελίδων, στη δημιουργία γραφικών, και στην προώθηση – διαδικτυακό μάρκετινγκ. Πιστεύουμε ότι διαθέτουμε την εμπειρία, τη γνώση και τον επαγγελματισμό που χρειάζεται για να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο. Παράλληλα με το ισχυρό πορτφόλιο και τη στέρεα φήμη μας, έχουμε συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, αναλαμβάνοντας τα έργα τους εντός του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού που μας έχει ζητηθεί.
Ναι και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά μπορούμε να παρέχουμε αναφορές και συστάσεις που μας έχουν δώσει επιχειρήσεις που έχουμε συνεργαστεί μαζί τους. Μην ξεγελιέστε από εταιρείες που παρέχουν εύκολα πακέτα, η κάθε ιστοσελίδα είναι διαφορετική και χρήζει προσεκτικής αντιμετώπισης για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.
Δουλεύουμε με ένα ευρύ φάσμα εταιρειών (μικρές νεοσύστατες επιχειρήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, B2B, B2C) σε πολλούς κλάδους όπως χρηματοοικονομικό, ταξιδιωτικό - τουριστικό, τεχνολογίας, είδη πρώτης ανάγκης, είδη ένδυσης, εμπόριο κτλ. Έχουμε βοηθήσει επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, να πωλούν τα προϊόντα τους μέσω ecommerce και να προσελκύσουν νέους πελάτες. Η ομάδα μας μελετά τον κλάδο και τους ανταγωνιστές σας, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα σας θα εκπληρώσει τους στόχους σας.
Είναι πολύ μεγάλη η λίστα με τους λόγους που απαντούν αυτή την ερώτηση, ιδιαίτερα αν είστε επιχείρηση. Είμαστε έτοιμοι να σας εξηγήσουμε γιατί να έχετε παρουσία στο διαδίκτυο και πως αυτό μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να μεγαλώσει. Αν χρειάζεστε τη στήριξή μας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας δώσουμε όλες τις απαντήσεις.
Το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν υπάρχουν πακέτα, γιατί κάθε ιστοσελίδα είναι διαφορετική από την άλλη και προτείνουμε να αποφεύγετε λύσεις οι οποίες στηρίζονται σε αυτά. Για αυτό το λόγο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να συζητήσουμε για το έργο σας και να μας πείτε τι χαρακτηριστικά και διαδικασίες θέλετε να έχει. Μετά από αυτή τη συζήτηση, θα μπορούμε να σας δώσουμε το κόστος υλοποίησης. Εάν το κόστος είναι εντός του προϋπολογισμού σας, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να προχωρήσουμε με μια πιο λεπτομερή πρόταση για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.
Ναι. Περιλαμβάνει λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρηση σας, αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, υποβολή σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo). Επίσης, βασική βελτιστοποίηση SEO, ρύθμιση μεταδεδομένων και χρήση λέξεων κλειδιών. Να είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα σας είναι χτισμένη με τεχνολογίες και μεθόδους φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.
Δεν υπάρχει σταθερό χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 4 εβδομάδες, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Η φάση της κατασκευής θέλει και αυτή ένα επιπλέον χρόνο 1 - 6 εβδομάδων, ανάλογα με τις λειτουργίες της. Φυσικά, σχεδιασμός και κατασκευή γίνονται παράλληλα, γιατί κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκρινόμαστε στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε.
Φυσικά! Στην πραγματικότητα, το ενθαρρύνουμε. Χτίζουμε την ιστοσελίδα σας στον δικό μας server, και σας παρέχουμε ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να παρακολουθείτε την πρόοδο της ιστοσελίδα σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, ζητάμε τα σχόλιά σας και τις ιδέες σας. Μόλις η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη, θα την καταχωρήσουμε σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης.
Οι πελάτες μας συνεργάζονται απευθείας με τη δική μας ομάδα και δεν χρησιμοποιούμε πόρους από εξωτερικούς συνεργάτες ή φοιτητές, όπως γίνεται συνήθως σε άλλες επιχειρήσεις. Υπάρχει πάντα ένας επικεφαλής με τον οποίο θα επικοινωνείτε κατά τη διάρκεια του έργου.
Μέσα στις διαδικτυακές λύσεις που παρέχουμε, υπάρχει πλήρη προγράμματα συντήρησης και υποστήριξης της ιστοσελίδας σας. Είτε είναι μικρές ή μεγάλες αλλαγές, είμαστε μόνο ένα τηλέφωνο μακριά σας. Εναλλακτικά, σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαχειριστείτε μόνη σας την ιστοσελίδα, θα δημιουργήσουμε για εσάς ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS). Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και αναπτυγμένες λύσεις Online Marketing.
ΝΑΙ! Ό,τι έχουμε κατασκευάσει ανήκει 100% σε εσάς. Ο δικτυακός τόπος είναι δικός σας και εμείς δίπλα σας για να παρέχουμε όποια στήριξη χρειαστείτε.
Η ιστοσελίδα σας είναι ασφαλής μαζί μας γιατί δημιουργούμε καθημερινά αντίγραφα της! Αν αυτό δεν σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια, μπορούμε χωρίς κανένα κόστος να εξάγουμε την ιστοσελίδα και να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.
Περιληπτικά, η δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στο Google Adwords περιλαμβάνει έρευνα αγοράς, ανάλυση των ανταγωνιστών σας, εύρεση λέξεων κλειδιών, δημιουργία γραφικών και λεκτικών διαφημίσεων. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί περίπου σε 10 ημέρες. Ωστόσο, μία καλά ανεπτυγμένη διαφήμιση είναι μια συνεχής διαδικασία ελέγχου, ρυθμίσεων και βελτιώσεων με σκοπό να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα της και να μειώσουμε το κόστος σας.
Το κόστος διαφήμισης μέσω του Google Adwords ορίζεται από εσάς όμως ποικίλει ανάλογα με τους διαφημιστικούς σας στόχους, την επισκεψιμότητα που προσπαθείτε να αποκτήσετε, ο ανταγωνισμός του κλάδου, οι λέξεις-κλειδιά και άλλα. Μπορούμε όμως να ελέγχουμε καθημερινά πόσα λεφτά ξοδεύετε και να θέτουμε όριο για να μην ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό σας. Εμείς από την πλευρά μας προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις σας, τις λέξεις-κλειδιά, τις τοποθετήσεις, τις ρυθμίσεις, το κόστος-ανά-κλικ (CPC), τον ημερήσιο προϋπολογισμό έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουμε τη διαφήμιση σας και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε την υψηλότερη απόδοση στην επένδυσή σας.
Οι δαπάνες σας στο Google AdWords υπολογίζονται με βάση τους στόχους που έχετε θέσει αλλά είναι συνήθως ένας υπολογισμός που βασίζεται στα έσοδα των πωλήσεων και του marketing σας. Εάν είστε νέοι πελάτες προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα σχετικά μικρό ποσό τον πρώτο μήνα για να ερευνήσουμε την αγορά και να δούμε αν οι πελάτες σας ανταποκρίνονται στη διαφήμιση και το προϊόν σας.
Λόγω του πελατολογίου μας είμαστε γνώστες αρκετών κλάδων και έχουμε στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούμε για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για εσάς. Ειδικευόμαστε όμως στη χρήση των Google Adwords τα οποία προσαρμόζουμε χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Ο σκοπός μας για όλους τους πελάτες μας είναι ο ίδιος: να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση της διαφήμισης τους έτσι ώστε να αύξησουμε τους επισκέπτες και επομένως τους πελάτες. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρακτικές από όλους τους κλάδους στο δικό σας λογαριασμό, δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από μια επιχείρηση που εκμεταλλεύεται όλους τους πόρους της.
Υπάρχουν αρκετές διαφορές των εγκεκριμένων συνεργατών της Google, σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις που παρέχουν και αυτές υπηρεσίες Google AdWords. Αν και κανένας από τους δύο δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% την επιτυχία της διαφημιστικής επένδυσης σας, η πιστοποίηση της Google αναγνωρίζει ότι η επιχείρηση αυτή είναι σοβαρή και έμπειρη ως προς τη διαχείριση των προωθητικών σας ενεργειών. Από την άλλη, μπορείτε να πέσετε στην παγίδα μιας εταιρείας με ελάχιστη ή μηδενική εμπειρία στο Google AdWords. Η Google απαιτεί από την Multitopia τα εξής :
  • Να ξοδεύουμε τουλάχιστον $10,000 σε διάστημα 90 ημερών,
  • Να έχουμε παρακολουθήσει επιτυχώς τουλάχιστον δύο εξετάσεις το χρόνο,
  • Να χρησιμοποιούμε βέλτιστες πρακτικές για τους πελάτες μας.